Nieuws

Informatieavond Scharendijke 7 mei 2018

Via bijgaande download link kunt u de presentatie, de presentatiepanelen én de conceptomschrijving die op de informatieavond zijn getoond, downloaden:

https://we.tl/ZIYlx0lgzU

Verder kunt u een filmpje zien van nieuwsuur waarin de noodzaak van preventieve zorgverlening ook benadrukt wordt. Kijkt u dit vanaf minuut 18 en 15 seconden:

https://tvblik.nl/nieuwsuur/28-maart-2018

Tot slot kunt u de presentatie terugluisteren via het volgende te downloaden audio fragment. Let op, in verband met de wandeling naar het erf, zit er een stuk ‘stilte’ in het fragment:

https://we.tl/TwGBOidWNx 

Eerste Paal Bolidt

Enorm trots waren wij op 16 mei bij de eerste paal viering voor de nieuwbouw van Bolidt. Dat wij onderdeel mogen zijn van een uniek project als deze. Een vooruitstrevend project in alle opzichten: architectuur, kwaliteit, visie, gebruik, etc. Onze felicitaties aan Bolidt en uitvoerende partijen die dit werk gaan maken. Zie voor meer informatie de website www.area78.info

Ontwikkeling voormalig genieterrein

Inmiddels is GETGRIPP al enkele jaren actief op het industrieterrein De Nijverheidsweg in Hendrik Ido Ambacht en begint het gebied langzaam te transformeren naar een zeer aantrekkelijk werk- en verblijfsgebied waar gemeente, bedrijven en wijzelf erg trotst op zijn. Bijgaand een plaatje van de gronden (grijs gearceerd) die GETGRIPP zelfstandig dan wel in opdracht van derden ontwikkelt.

GETGRIPP op de dag van de bouw

GETGRIPP organiseerde met VOF Pier III en aannemer J.P. van Eesteren een open dag voor pensioenleden van het HAL Pensioenfonds. Op een mooie zonnige en goed bezochte dag werden dromen voor de bezoekers steeds tastbaarder. Op bijgaande site van openrotterdam vindt u een filmpje van de bouw en diens toekomstige bewoners.

201895_Boston_Seattle_Wilhelminapier_kleinjpg1024x768_q85

Herontwikkeling garage Bussum

GETGRIPP (her)ontwikkelt de oude KIA garage te Bussum. Het betreft een perceel van ca. 2.000 m2  en 1.250 m2 bedrijfshal, winkel en showroom. Het pand is ideaal gelegen aan het stationsplein van Bussum. Reeds diverse gegadigden hebben zich gemeld om zich tijdelijk dan wel definitief te vestigen inn het gebouw. GETGRIPP is in overleg met de lokale markt, omgeving en gemeente om het ideale ontwikkelingsprogramma vast te stellen dat goed aansluit bij de vragen in de omgeving.

 

Bussum