Landgoed Spica

Naast de zeer exclusieve golfbaan The Dutch in het Gelderse dorp Spijk, is het fraai gelegen Landgoed Spica gesitueerd. Het landgoed beslaat een krappe elf hectare natuur, is stijlvol ingericht en wordt gekenmerkt door een statige oprijlaan en een grote waterpartij. Te midden van de waterpartij ligt het eiland, waarop zich het exclusieve wooncomplex met koetshuis bevindt: Spica Staete.

GETGRIPP verzorgde samen met partners het technische verkoopmanagement van de appartementen in dit zeer exclusieve Landgoed. Onder verkoopmanagement wordt verstaan het verkoop gereed maken van het complex. Van technische stukken als verkooptekeningen, splitsingsakten, oprichting VVE en selectie makelaars tot en met het uitwerken van een verkoopplan met bijbehorende marketing en communicatie uitingen.

De appartementen van Spica Staete worden verkocht inclusief gastenverblijf, die als zelfstandige woonstudio is ingericht, twee parkeerplekken en een berging. Daarnaast heeft u een onverdeeld eigendom in het koetshuis, de torenkamer, de butlerwoning en de algemene terrassen. Tezamen met uw eigen terras zijn de appartementen ieder bruto ruim 550 m² groot.

De woningen zijn van alle gemakken voorzien. De door Piet Boon getekende woningplattegronden bestaan uit een royale woonkamer, een grote, open leefkeuken en minimaal twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer met walk-in closet. De woningen zijn met finesse afgewerkt en er is gebruik gemaakt van mooie, duurzame materialen die aan de hoge eisen van de doelgroep voldoen. Alle woningen zijn voorzien van vast meubilair (verzorgd door DOEN) en stijlvolle, Italiaanse keukens (Varenna).

 

Landgoed Spica